Puzzle

Iţi plac jocurile puzzle? Inseamnă că informaţiile pe care ţi le punem la dispoziţie îţi vor fi de folos. Intră aici să citeşti despre cele mai noi jocuri cu puzzle apărute.

 • Overcooked 2
  Puzzle PC,Xbox,PS3 Data lansarii: 7 August 2018

  Overcooked 2 este un joc în care până la patru „bucătari” trebuie să coopereze între ei pentru a realiza felurile de mâncare comandate. Fiecare fel de mâncare este preparat folosind ingredientele [...]

  Citeste in continuare

  7.5

  locul 0
 • Little Nightmares
  Puzzle PC,Xbox,PS3 Data lansarii: 28 April 2017

  Little Nightmares este un puzzle platformer dezvoltat în intregime de echipa de la Tarsier Studios şi publicat de publisher-ul Bandai Namco Entertainment.

  Citeste in continuare

  8.1

  locul 0
 • Pac-Man Championship Edition 2
  Puzzle PC,Xbox,PS3 Data lansarii: 13 September 2016

  Stăpânul nedisputat al labirinturilor, cel mai galben exterminator de fantome s-a întors pentru a scoate din pepeni jucătorii pasionaţi de titlurile clasice şi promite să-i ţintuiască în faţa [...]

  Citeste in continuare

  7.6

  locul 0
 • Trine 3: The Artifacts of Power
  Puzzle PC Data lansarii: 20 August 2015

  Trine 3: The Artifacts of Power este cel de-al treilea joc al seriei care îmbină elementele de platforming şi puzzle, produs de studioul finlandez Frozenbyte.

  Citeste in continuare

  7.3

  locul 0
 • Valiant Hearts: The Great War
  Puzzle PC,Xbox,PS3 Data lansarii: 25 June 2014

  Valiant Hearts: The Great War este un nou joc dezvoltat de studioul Ubisoft Montpellier ce încearcă să îmbine elementele de puzzle cu cele de aventură.

  Citeste in continuare

  8

  locul 0
 • The Cave
  The Cave
  Puzzle PC , Mac , Xbox , PS3 Data lansarii: 24 January 2013

  The Cave este un joc adventure-platformer realizat de studioul Double Fine, sub comanda directă a cunoscutului creator de jocuri adventure Ron Gilbert.

  Citeste in continuare

  7.3

  locul 112