Area 51 (joc gratuit) Area 51 (joc gratuit) Download
Jocuri gratis
  • Dimensiune: N/A

  • Publicat: 28 martie 2012

Download Descărcări: 71921

Area 51 este un first person shooter produs de studioul Midway Austin şi lansat în 2005. Jocul spune povestea unei echipe de intervenţii, nevoită să patrundă adânc în "măruntaiele" bazei secrete de cercetări din Nevada pentru a investiga răspândirea unui virus periculos.

Chiar dacă grafica nu mai este de actualitate, Area 51 rămâne un shooter cât se poate de capabil, cu gameplay intens, secvenţe cinematice de calitate şi suport pentru rezoluţiile widescreen.

În rolurile principale veţi putea recunoaşte o serie de actori faimoşi, cum ar fi David Duchovny (X-Files, Californication), Powers Boothe (Sin City, 24) sau solistul Marilyn Manson.

IMPORTANT: Pentru funcţionarea corespunzătoare a jocului Area 51, este necesară instalarea patch-ului v1.2 oferit în acest download. Patch-ul v1.2 trebuie instalat în acelaşi folder cu jocul propriu-zis.
După rularea fisierului iniţial de instalare (midway_area51.exe) s-ar putea sa fiţi nevoiţi să aşteptaţi câteva secunde bune până când programul de instalare va porni (timpul de aşteptare variază în funcţie de antivirusul instalat).

Cerinţe de sistem pentru Area 51:

• CPU:
INTEL: procesor 1.4 GHz sau mai bun
AMD: procesor 1.2 GHz sau mai bun

• RAM: 256 MB

• VIDEO CARD:
ATI Radeon 8500 sau mai bun (necesită patch v1.2!!!)
NVIDIA GeForce 3 sau mai bun

Download Descărcări: 71921
Tags:
area 51 , midway , joc gratuit