Hard Reset Demo Hard Reset Demo Download
Demo & Patch
  • Dimensiune: N/A

  • Publicat: 8 septembrie 2011

Download Descărcări: 11282

Noul studio polonez Flying Wild Hog (format din fost angajaţi ai CD Projekt, City Interactive şi People Can Fly) a lansat versiunea demonstrativă a primului lor joc - first person shooter-ul Hard Reset.

Jocul îl are în prim plan pe soldatul veteran Major Fletcher, care trebuie să apere ultimul oraş al omenirii - Bezoar - de ameninţarea roboţilor. Hard Reset îmbina acţiunea old school cu unele elemente RPG (posibilitatea de a atasa diferite upgrade-uri care schimba complet funcţionalitatea armelor din joc) şi utilizează un motor grafic proprietar, Road Hog, dezvoltat de Flying Wild Hog special pentru acest joc. Jocul este dezvoltat în exclusivitate pentru PC, deci vă puteţi aştepta la câteva efecte grafice de excepţie, dar şi la nişte cerinţe de sistem pe măsură.

Versiunea demo conţine o bună parte a primului nivel, oferind o durată de joc de aproximativ 20-30 de minute, precum şi posibilitatea de a încerca nu mai puţin de 12 dintre cele 20 de moduri de funcţionare a armelor din Hard Reset.

Download Descărcări: 11282
Tags:
hard reset , Flying Wild Hog , demo , download