Homefront wallpaper pack Homefront wallpapers pack Download
Wallpapere
  • Dimensiune: 6,88 MB

  • Publicat: 15 martie 2011

Download Descărcări: 649

Homefront este un FPS (first-person shooter) creat de Kaos Studios şi care urmează sa fie publicat de THQ, lansare fiind programată pentru consolele Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3 cât şi pentru PC, Windows, pe 15 martie 2011 în America de Nord.

Povestea se desfăşoară în America anului 2027, unde armata Korean People's Army invadează Statele Unite ale Americii (sau cel puţin ce a mai rămas din ele). O mare parte a jocului este conturată în jurul dezvoltarii agresive a Coreei de Nord, care creează o alianţă puternică în Asia dar şi în jurul declinului Statelor Unite ale Americii, care trece prin cea mai grea perioadă a sa.

Jocul se împarte în doua tabere, una fiind reprezentată de forţele coreene cotropitoare (Great Korean Republic) aflate sub conducerea Coreei de Nord şi, de partea cealaltă a baricadei, de către forţele de rezistenţă americane care încearcă să se opună invaziei.

Jucătorul este invitat să se alăture forţelor de rezistenţă americane ce folosesc tactici de gherilă (pentru modul single player), controlează vehicule militare şi au la dispoziţie drone avansate tehnologic, dar el poate opta şi pentru tabăra invadatoare coreană, dar numai în modul multiplayer.

De pe această pagină veţi putea descărca un pachet de wallpapere ale jocului Homefront la diverse rezoluţii.

Pentru o descriere mai detaliată a jocului puteţi accesa acest link.

Download Descărcări: 649
Tags:
homefront , fps , shooter , wallpaper