Dragon Nest wallpapers pack Dragon Nest wallpapers pack Download
Wallpapere
  • Dimensiune: 55,35 MB

  • Publicat: 24 martie 2011

Download Descărcări: 316

Fanii MMORPG-urilor fantasy, gratuite, se pot bucura de un joc nou, care ne va încânta ochii şi ne va ţine adrenalina la maxim, intitulat Dragon Nest. Produs de către Eyedentity Games şi publicat de Nexon pentru platforma PC, jocul a fost lansat în Coreea în martie 2010 şi urmează să fie lansat şi pe plan internaţional în vara acestui an.

Dragon Nest este un MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) inedit, care va schimba stilul de joc al celor obişnuiţi cu aceste RPG-uri, eliminând sistemul de targetare a inamicului şi oferind control total asupra personajelor şi a mişcărilor acestora.

Dotat cu animaţii superbe, mişcări acrobatice şi personaje similare genului Final Fantasy, Dragon Nest va aduce şi mai mult stilul asiatic al jocurilor noua, europenilor.

Dacă sunteţi fan acestui stil de jocuri, puteţi citi un review Dragon Nest pe pagina noastră de ştiri şi, dacă vă place, vă oferim şi Dragon Nest Client Download, la secţiunea de download-uri Go4games.ro.

De pe această pagină, veţi putea descărca un pachet de wallpapere cu Dragon Nest, la diverse rezoluţii, oferite direct de producătorii coreeni.

Download Descărcări: 316
Tags:
mmorpg , dragon nest , acţiune , rpg , adrenalină