Metal Assault client Metal Assault client Download
Client MMO
  • Dimensiune: 0,27 MB

  • Publicat: 5 aprilie 2011

Download Descărcări: 682

Metal Assault este un action shooter MMO (Massive Multiplayer Online), dezvoltat de GNI & Sesi şi publicat de Aeria Games pentru platforma PC (Windows), menit să readucă la viaţă shooter-ele 2D, cu care ne-am delectat ani la rândul.

Fiind un joc gratuit, Metal Assault este înarmat cu fel de fel de feature-uri cum ar fi trei moduri de PvP, diverse moduri de PvE şi quest-uri unice.

Jucătorii pot alege unul dintre patru caractere disponibile şi trebuie să lupte pentru a creţte în nivel dar şi pentru a dobândi echipament performant cu care să îşi doboare mai repede adversarii în luptă.

De asemenea, producătorii pun la dispoziţie şi câteva vehicule care pot fi controlate, in diverse zone sau misiuni, care dau o senzaţie şi mai captivantă a jocului.

De aici, fanii acestui joc pot descărca clientul Metal Assault, pentru a-l testa gratuit, cât mai este disponibil în versiunea Closed Beta.

Pentru o prezentare Metal Assault mai detaliată, puteţi citi pe pagina noastră de ştiri şi tot din secţiunea download, puteţi găsi pentru descarcare şi un pachet de wallpapere Metal Assault, la diverse rezoluţii.

Download Descărcări: 682
Tags:
shooter , mmo , metal assault , client