Dragon Nest client Dragon Nest client Download
Client MMO
  • Dimensiune: N/A

  • Publicat: 24 martie 2011

Download Descărcări: 825

Dragon Nest este un MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) din gama Fantasy, gratuit, dezvoltat de către Eyedentity Games şi publicat de Nexon pentru platforma PC (Windows), lansat iniţial pe piaţa din Coreea în luna martie 2010 apoi în Japonia în Q2 al aceluiaşi an.

Americanii şi chinezii aşteaptă şi ei lansarea acestui joc, cu modificările de limbaj, prin vara 2011.

Dragon Nest este un joc care iese din tiparul MMO-urilor tradiţionale, eliminând sistemul clasic de targetare a inamicilor, oferind jucătorilor o experienţă nouă şi control absolut asupra personajului.

El vine cu multe elemente noi cum ar fi animaţii gen Final Fantasy şi cu o poziţionare a personajului, pe ecran, în lateral pentru a oferi o vedere mai bună asupra monştrilor şi a acţiunilor acestora.

Jocul este atât de activ şi plin de acţiune încât producătorii au creat pentru acesta o limită de joc, ca timp, numită fatigue mode. Astfel Dragon Nest nu poate fi jucat 24 din ore din 24, fără ca userul să se odihnească.

Pentru un review mai detaliat al Dragon Nest Online, accesaţi pagina noastră de ştiri.

Cei interesaţi, care nu pot aştepta până la lansarea oficială, în limba engleză a jocului, pot descărca clientul din Coreea şi pot urma paşii de aici pentru a-l instala şi pentru a intra pe server sau pot descărca un pachet complet de wallpapere Dragon Nest.

Download Descărcări: 825
Tags:
mmorpg , dragon nest , acţiune , rpg , adrenalină